Sunday, September 30, 2007

Diverse Agilitytävlingar


Nu har vi varit på lite olika tävlingar. Jag var i Emmaboda med Blacky och Beemer. Blacky var inte alls på humör och var alldeles för mattefokuserat och drog inte alls framåt. i agilityklassen kom vi runt med masor av fel och kom femma då de flesta diskade sig. I hoppklassen tittade hon bara på mig och glömde att hoppa - här blev det disk.
Beemer började med agilityklass där han valde bommen istället för slalom - han var dock mycket fokuserad och gick riktigt bra efter disken. I hoppklassen gick han runt med 10 fel + tidsfel då vi fick trixa till det på ett par ställen. Är jättenöjd med honom.
Förra helgen var det klass tre i Karlshamn med Brownie och agilitytvåan med Blacky + öppen agility med båda. Brownie var jättepigg och duktig men vi lyckades diska oss i alla klasserna ändå. Blacky kom runt agilitytvåan men ett riktigt kasst lopp utan dragning. I den öppna klassen var det bra tryck på henne - här blev det disk men här var jag nöjd.

I dag har vi haft tävling i Lund - Brownie bestämde sig för att fel tunnelingång var rätt och diskade sig i båda klasserna. Vår träningskompis Susanne/Yatzie tog cert och blev agilitychampion. Dom är sanslöst duktiga!!
Blacky rev ett hinder i hoppklassen och kom sexa, idag gick hon bra!! I agilityn blev det disk men en riktigt pigg Blacky med bra drag framåt - så skönt!!!!
"Lilla Beemer" gjorde ett jättebra hopplopp till och med tolfte hindret, sedan trängde jag honom vid ett bakombyte och sedan blev det lite fel och en disk, men han var duktig, i agilityklassen hade vi bara fem fel. Nu får vi börja träna honom ordentligt för han kan nog bli riktigt duktig!
Nästa helg ska vi till Sydöstra och jaga lagpinnar med båda lagen!

2 Comments:

Blogger Annika och labradårarna said...

Kul med duktiga spanielsar!! Festligt med Beemer - skoj att han nu "kommit på" att agility är så roligt :-)
Vad månde bliva?!

1:19 PM  
Blogger Unknown said...

Tack för grattiset! Lycka till i morgon, vi ska ha en välförtjänt sovmorgon ;o)
Vilken ursöt bild på Brownie :o)
kram Tina

1:37 PM  

Post a Comment

<< Home