Saturday, July 18, 2009

Länge, länge sedan uppdatering......

Det har varit mycket jobb och mycket tävlingar sen sist. Merlin heter inte det utan B/W (black and white) (så att vi följer färgtemat).

Kan inte komma ihåg alla tävlingar men Blacky & Brownie har tagit varsin hopp(!)pinne, Vi har gjort väldigt många lopp som egentligen varit jättebra, men ett litet misstag och det har blivit disk istället för kanon ;0( Hundarna har börjat springa fortare men det har inte jag gjort ;0)! Brownie har klarat tiderna i hoppklass även i lopp där hon tagit lite stora svängar, tror vi har fått ihop åtta hoppnollor!!! Synd bara att dom inte får räknas längre! Men det känns skönt att hon springer på.

Laget har tagit sina agilitypinnar och hoppas på att lyckas ta en hoppinne också.
Vi var på årets SM med laget, banorna var jättesvåra och Blacky diskade sig dag ett precis när vi klarat det svåra...... Det var inte många lag som tog sig runt, tråkigt!
När man såg mediumbanan dag ett var man nästan glad att man inte kvalat, för den var hemsk!

Vi har varit en vecka på Gotland och tävlat, roligt men jobbigt för dagarna blev lååånga. Känner mig lite mätt på tävlingar just nu!

BW växer och lär bli largehund, han är sååååå himla trevlig! Han simmar och springer för fullt!

Hemma har vi fixat och donat, lagt plattor satt staket på framsidan mm. Nu kan jag bara öppna ytterdörren och släppa ut hundarna, jätteskönt! Kan gå till och från området utan att behöva tänka på att ta med koppel!

BW:s mamma Vilda har skrällt till ordentligt och tagit två cert på en vecka! Så himla kul!

Nästa vecka är det Snapphanefejden och har vi tur väntar Brownie lite till att börja löpa.Tanken är att Blacky & Brownie ska tävla fyra dagar och att Beemer ska tävla de två dagarna som det är klass ett.

Uppdateringar ska försöka komma lite oftare!

1 Comments:

Anonymous Thereze said...

Hej Pia!
jag visste inte att du hade en blogg =) trevligt! Nu vill vi ha färska uppdateringar. See you, hör av dig om du kommer till Lund och vill träna.

2:46 AM  

Post a Comment

<< Home