Wednesday, November 22, 2006

Årets sista tävling!




Vi var i Varberg och tävlade i söndags. Vi bodde på ett vandrarhem strax söder om Varberg natten mellan lördag & söndag och alla fem vovvarna skötte sig bra.
Det var dubbelklass 1 så Blacky gick fyra klasser och Brownie två. Blackys två första klasser var väl inte så lysande.....
I agilityklass nummer två blev det även här en disk, men loppet var bra och hon var duktig. I det andra hopploppet gick hon riktigt bra, rev tyvärr första hindret och fick fem fel i slalom, annars var det kalasbra!

Brownie missade i slalomingången i första agilityklassen och fick fem fel, sedan körde vi för fullt och fick fem fel till. I den andra agilityklassen gick hon riktigt bra men tyvärr fem fel för beröring då hon hoppade till på mig....... Vi hade inte marginalerna på vår sida idag men dom var duktiga båda två. Jag är jättenöjd med deras (och min) första tävlingssäsong, fem pinnar för Brownie, och Blacky har gjort en bra första tränings/tävlingssäsong och det ska bli himla kul att komma ut och tävla till våren med dom båda!

1 Comments:

Blogger Unknown said...

Vad duktiga ni är!
Nästa säsong får nog Stefan följa med någon gång och ta lite fina bilder på Blacky och Brownie.
Vi ses

kramar Åsa & Stefan

11:57 AM  

Post a Comment

<< Home