Sunday, June 29, 2008

Agility är farligt!

Veckan som gått har vi varit i Varberg på kvällstävling tisdag & onsdag, samt i Borås lördag & söndag. Vad pratar vi då om i bilen på vägen hem? Jo, kan det inte bli lördag snart så att vi får tävla igen och hur ska vi klaaara oss helgen efter då det inte är några tävlingar, och hur långt är det egentligen dit och dit för vi måste nog åka dit i höst när tävlingarna börjar sina..... Ja ja man kan vara knäpp på många sätt ;0) (Agility är farligt då strävan efter "det perfekta loppet" är riktigt beroendeframkallande!)

Resultaten i veckan då? Blacky har kommit runt alla tre agilitytreorna och diskat sig i alla hopptvåorna. Hon har varit riktigt duktig förutom i en av lagklasserna då hon inte bjöd riktig, i agilitytrean på söndagen gick hon riktigt bra men jag hade gått banan som att hon inte skulle bjuda riktigt och de tre sista hindren var jag riktigt i vägen men hon fixade det trots sin klumpiga matte! Largelaget fick en SM-pinne i hopp och det kändes riktigt bra!

Brownie har varit riktigt pigg, har haft ett par diskningar på grund av klumpig matte men hon har även fått sin första agilitynolla för i år.
Vi har debuterat nya spaniellaget "Spaniel Air Force", i hoppklassen diskade vi oss på löpande band men i agilityklassen kom vi runt och på en femte plats av elva lag, Brownie nollade efter en sista sekunden räddning på ett hinder. Det var roligt med ett spaniellag!

I Borås var det även utställning så vi fick se Beemers son "Lezedas Västanvind" Ozzie, han var såååååå fin, vi är så stolta över honom, tror inte det dröjer länge innan han får sitt sista cert!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home