Thursday, February 02, 2012

Kallt!

Länge sedan som vanligt. Här är det kallt och man kan inte träna, men det gör inte så mycket. BW är konvalescent efter en muskelskada. Han går i treadmill två dagar i veckan och musklerna börjar komma tillbaka. Har hittat ett bra ställe att vattenträna; Helhund i Djurslöv utanför Staffanstorp.
Har inte gjort så mycket med dom andra heller. Har inte riktigt hunnit med, mycket pyssel när man inte kan rasta alla samtidigt.
Har börjat lägga spår igen, trodde aldrig jag skulle göra det igen, är ju inte så himla kul. Var dock tvungen att göra något med BW så att han får lite utlopp för sin energi när han inte får springa som vanligt. Har lagt spår till allihop när jag ändå hållit på. Dom är ganska duktiga faktiskt. Men spåra är ingen lugn aktivitet för BW, det går som sjutton. Han går som en liten furie och ändå fixar han vinklarna, fattar inte hur han lyckas i den farten ;0) Spåren har fått ligga sex timmar för att det skulle bli lite svårare, men det är inte alls svårt sa BW, bara att ge järnet!
Första tävlingen med honom blir förhoppningsvis Gåsahoppet i påsk. Tror Blacky & Brownie ska få tävla på Malmö Int i mars men har inte riktigt bestämt mig än.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Smiter in här lite då o då. Stackars BW som vart dålig, tur han har en matte som fixar o gör sitt bästa för sina voffs! Hoppas allt är bra annars, vi ses! Kram Maria, Labis o Cito

7:28 AM  

Post a Comment

<< Home