Monday, September 08, 2008

Tidaholm 6 september

I fredagskväll bar det av uppåt landet för agilitytävling igen. Den här gången fick vi åka själva. Vi bodde i en liten stuga ca 20min från Tidaholm. När vi vaknade på morgonen regnade det och det fortsatte det med! VI var på tävlingsplatsen kl 7.00 för klass 1 skulle ha banvandring 7.10 och Beemer skulle vara med och tävla. Vi började med agilityklass. Kombinationen av de första fem hindren hörde ej hemma i klass 1, sned uppfart på A-hindret (hör väl egentligen inte hemma i någon klass), och riktigt svår slalomingång och svåra vinklar på de tre första hindren. Beemer var kanonduktig men diskade sig men jag är jättenöjd med honom. Tror det var 2 nollor i klassen. I hopp 1 var det fullt av fällor, som det väl inte ska vara i klass 1?? Beemer var återigen jätteduktig men en tunnel som låg mitt framför näsan var för lockande ;0) Det var trots två disk några av de bästa loppen han gjort, han var fokuserad och tyckte det var jättekul!
Trean hade nog de vettigaste banorna för dagen, och faktiskt mestadels uppehåll! Blacky som blivit så duktig på slalom hade glömt det för dagen och strulade i båda klasserna, gick annars riktigt bra, disk i agilityn och massor av fel i hopp där hon strulade väldigt i slalom som hon faktiskt inte hade tid med idag tyckte hon......
Tur att vi hade lilla Brownie med oss..... Hoppklassen blev det en nolla, den andra SM-nollan i hopp. Det började ösa ner igen precis innan det var vår tur i agilityn, men Brownie gjorde ett kanonlopp och fick en nolla även här, fjärde Sm-nollan i agility! Vi lär väl inte hinna med att få de nollor vi behöver men det är väääldigt kul när de ramlar in ;0)
Till helgen är det Sofiero för syrrorna på lördag och utställning för Beemer på söndag. Hoppas vi slipper regn!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home