Saturday, September 13, 2008

Sofiero agility




Vi hade i alla fall tur med vädret ;0)
Fullständig kaos när vi skulle in på utställningsområdet i morse, men till slut kom vi i alla fall in, fattar inte vad utställarna ska där och göra mer än en timme innan utställningen börjar, agilityn började faktiskt tidigare.......

Brownie gick riktigt bra i agilityklassen förutom nedfarten på balansen, busig Brownie...... , där rök certet, vi var en hundradel före den som tog certet men om inte om hade varit hade det varit fler som tagit certet...... Blacky gick riktigt bra men satte en fot på balansen vid fel tillfälle, är ändå jättenöjd med loppet för hon var duktig!

Hoppklassen hade en svår slalomingång, Brownie gick in rätt men sedan blev det fel, vi kom av oss lite efter det och det blev en disk. Blacky gick kanonbra men jag var lite seg på ett ställe och det blev fel tunnelingång, men hon var ändå jätteduktig!
Imorgon är det Beemers tur, är inte jättesugen på att åka till Sofiero en dag till, men, men. Har fått några riktigt bra bilder från förra året på Brownie av Andreas Silfverberg (som gjorde ett kanon hopplopp idag och vann klassen! Grattis!)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home