Saturday, September 20, 2008

Tomten 20/9




Minisemester utanför Falköping. Vi åkte hemifrån vid lunchtid igår för att åka upp till Falköping och tävla agility. Vi bodde på ett jättemysigt B&B. Vi tog en långpromenad med hundarna när vi kom fram och där var jättefint, men lite konstig vandringsled genom brännässlor och kohagar (med kor). I morse fick vi en fantastisk frukost med havregrynsgröt, hembakat bröd och ägg från deras egna höns! Tur var väl det för se´n blev det inte mycket mer mat på hela dagen!
Brownie har varit duktig idag men jag klantade till det i slalom på båda banorna. Blev två diskar men hon gick jättebra, vågade testa att köra henne utan att gå med så långt och det gick riktigt bra! Blacky gjorde ett kanon agilitylopp nollade och slutade fyra! En bra springer spanielbana då vi hade Lisbeth med welshspringern Bella precis före oss ( i Falkenberg var Blacky trea och Bella fyra så vi trivs på sammatyp av banor!) I hoppklassen skulle jag testa ett högerslalom första gången på tävling, Blacky var för laddad och det funkade inte men resten av banan gick hon strålande bra! Susanne & Yatzi hade en strålande dag och kom tvåa i agiltyn och tog sin sista SM-nolla i hopp så nu är de klara för nästa års SM!
En riktig höjdpunkt på dagen var att Beemers dotter Astrid från Kennel Heddychlon. Hon var verkligen jättesöt och var lik sin pappa, det var så kul att se henne!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home